DIADA DE SANT JORDI 2018

23 d’abr. 2018, 15:28 publicada per Tània Vera   [ actualitzat el 23 d’abr. 2018, 15:30 ]
Avui hem gaudit d'una diada molt especial a l'escola.
Al matí hem celebrat els Jocs Florals i hem llegit els poemes i textos dels nens i nenes que han obtingut més puntuació per part del jurat. Cal puntualitzar que tots i cadascun dels textos han estat valorats molt positivament. I hem atorgat els premis als punts de llibre més originals. També cal insistit molt en que tots els punts de llibres eren mereixedors d'ésser guanyadors i agraïm molt la participació, esforç i motivació de tothom.
I a la tarda... els nostres estimats contacontes ens han fet gaudir d'històries i endinsar-nos en el màgic i fantàstic món dels llibres que ens han fet descobrir des de que dins de les pomes hi ha estrelles a que existeixen els contes petoners, passant per un patufet ben entremaliat... Contes en català, anglès i francès que ens han fet somniar, riure, emocionar-nos i divertir-nos. MOLTES GRÀCIES!
I aquí no s'ha acabat pas la tarda. Hem continuat amb la cançó "Sistema Solar" dins la gran obra "Partícules" de la Cantània d'aquest any, amenitzada per la Pilar. Moltes gràcies!
I, finalment, els i les alumnes de 4t ens han fet emocionar amb un fantàstic Ball de Bastons. Gràcies Marta!
Una festa fantàstica acompanyada d'un berenar boníssim: pa amb xocolata!
Una gran diada!
Moltes gràcies a tots i totes! 


Comments